Gå til hovedindhold
Du er her:

Velkomst og indflytning

Her kan du finde praktiske oplysninger om indflytning på Virumgård

Når du tilbydes en bolig, er du velkommen til at kontakte os med henblik på at se stedet og boligen. Du har også mulighed for at hilse på den sygeplejerske, der har ansvaret på den afdeling, boligen ligger.

Accepterer du boligen, skal du henvende dig til kommunens ældrerådgivere. Har du spørgsmål vedr. husleje, boligsikring m.m., er det ligeledes kommunens ældrerådgivere, der kan hjælpe med dette.

Fra Virumgård vil vi udlevere en velkomstmappe. Denne mappe indeholder diverse brochurer og pjecer samt forskellige skemaer, som du skal udfylde.

Du vil herefter blive kontaktet af sygeplejerske, som evt. vil aftale et hjemmebesøg med en indflytningssamtale. Hjemmebesøget har til formål at møde dig og dine pårørende i dine egne vante rammer, og derved give dig og dine pårørende en oplevelse af, at personalet besøger jer og ikke omvendt. Ydermere er grundtanken, at hjemmebesøget kan skabe grobund for opbygning af et tillidsforhold mellem dig og personalet. Det at besøget foregår i dit eget hjem, skaber mulighed for, at du i dine egne vante omgivelser, kan dele oplevelser fra dit liv og hjem med personalet.

Alternativt foregår indflytningssamtalen snarest efter indflytning.