Gå til hovedindhold
Du er her:

Velkommen

Velkommen til plejecentret - dit nye hjem

Et plejecenter skal være et godt sted at bo. På Virumgård går vejen til det mål gennem aktivitet, nærhed og omsorg.

Vores ønske er, at borgerne får en så indholdsrig hverdag som muligt. Vi lægger således stor vægt på aktiviteter og vedligeholdelse af færdigheder. Det sker ud fra den enkle, men vigtige betragtning, at jo mere aktiv hverdagen er både fysisk og mentalt, jo større bliver livsglæden. Derfor tilbyder vi forskellige aktiviteter som f.eks. motion, erindringscafé, gåture, banko, blomsterbinding og avislæsning.

Tryghed og trivsel

Enhver borger er et selvstændigt menneske med ansvar for sit liv med ret til selvbestemmelse. Vi respekterer borgerens ret til at være individuel og vil tilrettelægge løsning af de forskellige opgaver i samarbejde med borgeren.

Familien er vigtig

Vi hverken kan eller vil tage familiens plads, derfor lægger vi stor vægt på at etablere en kontakt og et samarbejde med de pårørende. Familien har utrolig stor betydning, og der vil stadig være mulighed for at dyrke dette samvær, dels i egen bolig og dels ved de forskellige sammenkomster og fester, som centret og den enkelte borger arrangerer.

Et engageret og omsorgsfuldt personale

Vi arbejder professionelt, hvilket bl.a. betyder at plejen, behandlingen og omsorgen er koncentreret om den enkelte beboers velbefindende og livskvalitet.

Kommunikation og omsorg tager udgangspunkt i beboernes og de pårørendes forventninger, ønsker og forudsætninger.